ЛИГА ЛЮКС (067) 213-00-00
Автоцентр "Лига Люкс" - офіційний дилер Infiniti Хмельницький, Україна

Світова прем’єра – абсолютно новий QX60

Світова прем'єра - абсолютно новий QX60

Представляємо повністю оновлений трьохрядний позашляховик INFINITI QX60. Лауреат премії “Золотий глобус”, номінант премії “Оскар” – Кейт Хадсон – виконала головну роль у світовій прем’єрі нового QX60, режисером якої став Зак Снайдер.

Гармонія дизайну

Абсолютно новий преміальний трьохрядний кросовер INFINITI QX60 поєднує в собі безліч інтуїтивних технологій, які роблять його максимально орієнтованим на потреби будь-яких категорій клієнтів. Практичність і технологічність автомобіля гармонують з продуманим до дрібниць дизайном інтер’єру і елегантним, динамічним екстер’єром.

«Ми розробляли абсолютно новий INFINITI QX60 із думками про наших друзів, сім’ї, близьких і колег – і про те, скільки різних завдань вони вирішують кожен день, – розповідає директор зі стратегічного планування INFINITI Ерік Ріго. – Розкішний, практичний, технологічний, з особливою внутрішньою атмосферою – таким ми бачили новий QX60 з самого початку. Це не просто просторий і місткий кросовер, він вражає уяву як дизайном, так і своїм наповненням! »

Нове покоління QX60 створено з чистого аркуша, щоб забезпечити найвищий комфорт для всіх пасажирів. Оздоблення з натуральної напіванілінової шкіри, декоративні вставки з необробленого дерева, витончені, але виразні елементи дизайну допомагають створити неймовірно теплу і затишну атмосферу в салоні автомобіля.

ДОСИТЬ МІСЦЯ ДЛЯ ВСЬОГО, ЩО ГОТУЄ ВАМ ДЕНЬ

Щоденні клопоти вимагають простору. Спинки задніх рядів сидінь легко складаються і перетворюють салон QX60 у місткий багажний відсік з практично ідеально рівною підлогою. Рішення ідеально підходить для тих, хто вирушає в подорож.

На вишуканих сидіннях нового QX60 з комфортом зможуть розміститися до 7-ми пасажирів. Капітанські крісла, ексклюзивні для комплектації AUTOGRAPH, забезпечують першокласний рівень комфорту для пасажирів другого ряду. У порівнянні з попередником новий кросовер пропонує більше простору для ніг не тільки на другому, а й на третьому ряду сидінь.

Ряди крісел в новому QX60 розташовані як в амфітеатрі – кожний наступний встановлений трохи вище іншого. Таке рішення значно покращує оглядовість для всіх пасажирів, при цьому не зменшуючи простір для голови пасажирів на задніх рядах.

Доступ до третього ряду сидінь здійснюється простим натисканням кнопки, після чого крісла другого ряду легко нахиляються вперед. При цьому механізм працює також з встановленим на сидіння дитячим кріслом. В цілому оснащення нового QX60 включає в себе до чотирьох кріплень дитячих крісел на другому і третьому ряду сидінь, що так важливо для довгих сімейних подорожей.

При складених сидіннях третього ряду QX60 обсяг багажника становить 1178 літрів. Додаткова секція під підлогою багажника об’ємом 54,1 літра майже вдвічі перевершує показники моделі попереднього покоління.

Світова прем'єра - абсолютно новий QX60

«Ми прислухаємося до думки наших клієнтів і тому зберегли всі популярні серед сімейних покупців особливості INFINITI QX60, які зробили машину справжнім хітом, – продовжує Ріго. – Крім цього в новому QX60 стало більше простору в салоні, сидіння стали зручніше, стало більше додаткових місць для зберігання особистих речей».

ПЕРСОНАЛЬНИЙ ДОСТУП НАВІТЬ ЯКЩО ЗАЙНЯТІ РУКИ

Руки зайняті сумками, покупками, дітьми? Не проблема, новий QX60 вас виручить. Двері багажного відділення з електроприводом і функцією безконтактного відкривання дозволяє відкрити багажник одним рухом ноги.

Уже в стандартну комплектацію нового QX60 входить трьохзонний клімат-контроль, який значно ефективніше справляється з підтриманням ідеального мікроклімату в салоні незалежно від обраного місця. Доступний в деяких комплектаціях іонізатор повітря Plasmacluster і вугільний фільтр тонкого очищення дезінфікують і освіжають повітря в салоні, позбавляючи його від шкідливих мікроорганізмів і неприємних запахів. Поліпшена шумоізоляція і преміальна оздоблення інтер’єру додають комфорту і зручності кожній поїздці.

Управління клімат-контролем в новому QX60 можна назвати найдосконалішим за всю історію бренду. Тепер виставляти бажану температуру, активувати підігрів сидінь, налаштовувати інтенсивність обдування так само легко, як перемикатися між додатками на сучасних смартфонах. У стані спокою при вимкненому запаленні органи управління клімат-контролем ідеально вписуються в архітектуру передньої панелі. Новий QX60 оснащується сім’ю точками USB-зарядки і численними відділеннями для зберігання дрібних речей.

Світова прем'єра - абсолютно новий QX60

Зосереджуйтесь на дорозі

Потрібен миттєвий доступ до календаря, повідомлень і навігації? Новий QX60 оснащений інтерфейсами Apple CarPlay і USB-інтерфейсом Android AutoTM, автоматично відображає функції вашого смартфона на новому 12,3-дюймовому сенсорному екрані мультимедіа.

Відчуйте впевненість з потужністю V6

Елегантний і стильний, новий преміальний кросовер вражає також своїм динамічним характером. У рух новий QX60 призводить 3,5-літровий бензиновий V6 і 9-ступінчаста автоматична коробка передач, що працює в парі з повнопривідною трансмісією Intelligent All-Wheel-Drive з новою міжосьовий муфтою, яка при необхідності практично миттєво перерозподіляє момент до задніх коліс.

Світова прем'єра - абсолютно новий QX60Новий QX60 оснащений вдосконаленою системою асистентів активної безпеки ProPilot Assist, які не тільки реагують на дорожні події, а й передбачають їх. Система допомоги при розгоні і гальмуванні автомобіля аж до повної зупинки і утримання його протягом 30 секунд дозволяє знизити навантаження на водія при русі в пробці. А асистент рульового управління дозволяє утримувати автомобіль в центрі смуги, що забезпечує додатковий комфорт при русі на далекі дистанції.

Додатковий комфорт для водія забезпечує інтелектуальне дзеркало заднього виду Smart Rearview Mirror, яке транслює зображення з камери заднього виду на салонне дзеркало і дозволяє створити ідеально чітку картинку того, що відбувається позаду автомобіля.

Елегантний екстер’єр

Новий QX60 – блискуче втілення фірмового стилю INFINITI, де естетика атлетизму об’єднується з вираженим мінімалізмом і гармонією в кожній деталі. Виразність преміального кросовера ідеально підкреслює нове яскраве колірне рішення екстер’єру «Сірий сапфір», який відтворює цілий спектр кольорів від глибокого синього до сірого в залежності від освітлення і ракурсу.

Світова прем'єра - абсолютно новий QX60

На особливу увагу заслуговують унікальні елементи дизайну, що розкривають саму сутність японської елегантності. Наприклад, так званий силует складеного кімоно у дизайні передньої оптики, відсилання до мистецтва орігамі, які зчитуються в візерунку решітки радіатора, ексклюзивна прострочка сидінь, що нагадує брижі на водній гладі.

Витончена лінія віконного молдинга проходить вздовж усього кузова автомобіля, візуально підкреслюючи контрастний чорний дах. Вперше на автомобілях INFINITI представлена ​​двоколірний варіант кузова, що в новому QX60 буде реалізований в комплектації Autograph.

Панорамний дах, що входить в стандартне оснащення всіх комплектацій QX60, додає в і без того просторий салон ще більше природного світла.

Акцент на динамічному і рішучому характері автомобіля досягається за рахунок спадаючої лінії даху, широких крил автомобіля і 20-дюймових литих колісних дисків, що є доступним практично для всіх комплектацій.